PPS partners

De initiatiefnemer van deze publiek-private samenwerking is de stad Mechelen. Stad Mechelen realiseert het PPS-project samen met een private partner, het samenwerkingsverband Edgard Tinel, bestaande uit 4 ondernemingen, te weten Willemen Real Estate, DMI Vastgoed, Willemen General Contractor en Democo. Willemen General Contractor en Democo zijn de algemene aannemingsbedrijven die de bouwwerken zullen uitvoeren. Willemen Real Estate en DMI Vastgoed zijn de projectontwikkelaars, die zullen instaan voor het ontwerp, de financiering en de verkoop van de woningen. Wij stellen deze laatsten graag aan u voor.

 

Willemen Real Estate NV

Willemen Real Estate brengt jaar na jaar meer duurzame wooneenheden op de markt en verhoogt telkens de kwaliteit van haar vastgoedbestand. Zo is Willemen Real Estate ondertussen een belangrijke speler geworden op de Belgische vastgoedmarkt. Willemen Real Estate streeft naar een laag energiepeil voor haar appartementen en grondgebonden woningen, lager dan opgelegd door de wetgeving. Bij kantoren streeft Willemen Real Estate naar een hoge BREEAM-classificatie.
Eén van de troeven van Willemen Real Estate in het streven naar een duurzame toekomst, is het creëren van groene binnengebieden in haar projecten. Rust en ontspanning zijn trefwoorden die bij Willemen Real Estate passen in een aangename omgeving – landelijk of binnenstedelijk. Willemen Real Estate biedt haar klanten een kwalitatief afgewerkt appartement tegen een competitieve prijs, met begeleiding en werfbezoeken tijdens het bouwproces.
Willemen Real Estate behaalt deze objectieven dankzij gemotiveerde medewerkers en de interactie/integratie met het aannemingsbedrijf Willemen General Contractor.

Meer weten? http://www.willemen-realestate.be/nl

 

DMI Vastgoed NV

DMI Vastgoed is sinds 2000 gespecialiseerd in publiek-private samenwerking en realiseerde reeds tal van binnenstedelijke PPS-projecten in Vlaanderen. Daarbij mikt DMI Vastgoed op A-locaties, dit zijn locaties die goed ontsloten zijn middels openbaar vervoer, in het centrum liggen van de stad of de gemeente en voldoende ruimte bieden om een duurzaam project te realiseren.
Intussen heeft DMI Vastgoed een vestiging in Brussel, Antwerpen en Hasselt, wat de lokale verankering en marktkennis versterkt.
DMI Vastgoed werkt samen met een team van vijf competente projectontwikkelaars, die worden ondersteund door een eigen juridische, financiële en commerciële dienst. Belangrijk is dat niet enkel de verkoop, maar ook de “dienst NA verkoop” gewaarborgd wordt met eigen mensen van DMI Vastgoed.
Voor grote bouwprojecten kan DMI Vastgoed rekenen op de expertise aanwezig binnen de Democo Group, een verticaal geïntegreerde bouwgroep, met onder meer algemeen aannemingsbedrijf Democo.

Meer weten? www.dmi.be

Stay connected with us in your favorite flavor!